Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
MIchal kalamalza Draki Życie (3841 niezalogowanych)
85 Postów
Marta U
(sagowska)
Gaduła
samo zycie....
idealizm-realizm....
teoria-praktyka...
mowic ( pisac ) jakim-kim sie jest,a pokazac to...
latwiej napisac (np. na forum ) niz powiedziec w oczy...
poznaje ludzi,ktorzy twierdz,ze sa torelancyjni.....ale jak to..dzieci nie ochrzczone..no nie.... ateizm,to przeciez pakt z szatanem...do slubu w glanach???? innych zdjec nie masz??? a suszarki do wlosow w domu nie masz? a kosmetyczki tez nie??????? a Ci znajomi to gdzie mieszkaja....squat????????? itd.... i wiecej sie nie widzimy
Tak to juz jest....i tyle mnie to.... czarny humor w takich sytuacjach dobrze sie sprawdza
P.S. juz nie panna
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
a mi dolinowo...........................wiec sie wyzywam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szukam roboty w necie caly dzien i mi oczka ciut wypadaja juz a wyniki zadne, buuuu!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Jesli chodzi o mnie to nie zagladam na forum,po to zeby sie wykazac...bo i po co??? dla mnie to forma dyskusji z innymi ludzmi,wyrazanie opinii i poznawanie opinii innych...Duzo lepiej to wychodzi w rzeczywistosci Tu czasami ciezko wyczuc czy kots przedstawia swoj swiatopoglad czy tylko "nabija sie" i prowokuje dla zxabawy...niektore osoby zaliczylam poprostu do trolli internetowych,ktore tylko szukaja okazji zeby sie klocic czy pouczac w jakim to wszyscy sa bledzie..oni wiedza lepiej...A musze ci przyznac,Czarny,ze czasami przedstawiasz swoj swiatopoglad w prowokacyjny sposob,wiec nie dziw sie ze slyszysz krytyke...Co do tego jaki jestes i historia twojej przeszlosc to mysle,ze masz racje...wiekszosc by Cie zaszufladkowala w jakichs tam kategoriach...Bo niestety,tacy jestesmy,my ludzie...oceniamy po pozorach,po przeszlosci,po tym,ze ktos nie zyje wg narzuconych mu hipokryzyjnych zasad....
Co do subkultur..nie nalezalam do zadnej..Jakos zawsze zylam swoim zyciem,buntowalam sie na swoj sposob...Kiedys w imie takiego buntu ogolilam sie na lyso...Nie,nie oceniam ani nie dyskredytuje zadnej subkultury...
Pozdrowienia dla wszystkich
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Sagowska,tak to juz jest z tzw. tolerancja na pokaz,niestety...Wiesz,tolerancja to pojecie,ktorego sopra czesc ludzi nie rozumie...twierdza ze sa tolerancyji ,bo tak wypada..bo boja sie krytyki i posadzenia o jej brak.Ja to nazywam poprawnoscia polityczna
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
w dzisiejszych czasach łatwiej być terrorystą, bo bycie poprawnym politycznie jest cholernie trudne.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Wiesz to tez zalezy kto jak pojmuje poprawnosc polityczna..
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Hmmmmmmm.....A Ja po chleb dla konia
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
Blondyn niestety nie ma, piekarnia szwankuje , bo nie w każdym czołgu są firanki
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Jakby nawet nie szwankowala ta piekarnia to nie wiem czy kon chcialby ten holenderski wynalazek zwany chlebem jesc
Zgłoś wpis
308 Postów
Doświadczony forumowicz
ten chleb jest jak... jak gąbka;]
Zgłoś wpis

Bliżej nas